Soesjes met zalmmousse

Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie

Verwarm de oven alvast voor op 180 C°. ...
Ingrediënten: eieren , bloem, melk, boter, Snufje zout
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch 4 personen

Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Gerookte schelvis met citroentijm

Hak de dille fijn. ...
Ingrediënten: dille, gerookte schelvis, magere melk, citroentijm, boter
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Ontschub de vis. Snij in moten en maak een paar inkepingen. Kruid de vis met peper en zout. ...
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Afrikaans Hoofdgerecht 4 personen

Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de stoemp: schil de aardappelen, snij in stukjes. Stoom ze gaar (15 à 20 minuten vanaf het moment dat het ...
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Duits 4 personen

Fondue van Zwitserse kazen met gerookt en gedroogd vlees

Meng in een kom de Gruyère en 1 tl maiszetmeel.  ...
Ingrediënten: geraspte Gruyère, maiszetmeel , geraspte Vacherin Fribourgeois , knoflook , droge witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Zwitsers Hoofdgerecht 4 personen

Salade van haring met rode biet, appeltjes en dille

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 2 gekookte rode bieten , 2 rode appels, limoensap , 4 haringfilets , gemengde sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Salade 2 personen

Afrikaanse piri-piri stoofpot van aardappel en lotte

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Piri piri kan je kopen, maar ook gemakkelijk zelf maken. Doe alle specerijen voor de mengeling in een vijzel. Meng ...
Ingrediënten: olijfolie, gele ui, look, gember, aardappelen (vastkokend)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Afrikaans 4 personen

Sesam zalm met avocado en komkommerslingers

Christer Elfving

Kruid de stukken zalm met peper en zout. Doe er de sesamzaadjes in een grote bord. Panneer een kant van de zalm ...
Ingrediënten: zalmfilet van 150gr, wit en zwart sesamzaad, rijpe avocado’s, komkommer, roze pompelmoes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeewolf met kappers en basilicum

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de zeewolf in gelijke stukken, leg hem in de ovenschotel en besprenkel hem met citroen. Laat dit gedurende ...
Ingrediënten: citroen (sap), kappers in water, gehakte basilicum, basilicumolie, zeewolf (Ijslandse)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Hoofdgerecht 4 personen