Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Gyozas met ponzu saus en chili olie
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Tempura van peterselie, rijst en champignons
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: peterselie, champignons, bruisend water, fijngemalen rijst, maïszetmeel
Rauwe zalm met zure room en bieslook
Ingrediënten: rauwe zalm, zure room, bieslook, zwarte peper en zout, olijfolie
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Hapje met aardappel, geitenkaas en gerookte zalm
Ingrediënten: bieslook, zachte geitenkaas, gerookte zalm, Ratte aardappelen,
Gegrilde ravioli op Chinese wijze (gyoza)
Aperitiefhapjes met bubbels
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: schuimwijn, granaatappel, coulis (rode vruchten), pompelmoes, parmezaanse kaas
Lamsyakitori, lekker lam op een stokje
Ingrediënten: lamsbout in blokjes gesneden (Europees lam), Thaise basilicum, look, limoen, paprikapoeder (zacht)