Nacho's met spek en tomaten-paprikasalsa

Pieter Declercq

Bak het spek krokant in een warme oven (200°C). Hak het daarna in kleine stukjes. ...
Ingrediënten: nacho's, look, paprika, kerstomaatjes, tabasco
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Tortillamuffins met crumble van spek

Pieter Declercq

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het spek op een bakplaat en bak krokant in de warme oven. Snij het spek daarna ...
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Sabayon met sinaasappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Gestoofde peren met pure chocoladesaus

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de peertjes aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Chocolademoelleux uit de stoomoven

Smelt de boter in stukjes samen met de chocolade 3 minuten op 100°C in een niet-geperforeerde pan. ...
Ingrediënten: chocolade (minstens 65% cacao), boter, eieren, fijne suiker, physalis of goudbes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Romig soepje van avocado & komkommer

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Was de komkommer. Snij de ongeschilde komkommer in grove stukken. ...
Ingrediënten: avocado's, komkommer, limoen, Griekse yoghurt, peper
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Drie zalige aperitiefhapjes en een coole gin-tonic

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de bladerdeeghapjes: Verwarm de oven voor op 200 °C. Snij de vierkante bladerdeegvelletjes in 4 en leg ze ...
Ingrediënten: boquerones (ansjovisfilets), bladerdeeg (rechthoekig, half ontdooid), ricotta, kappertjes (eventueel), ontpitte zwarte olijven
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Hapje met eendenfilet, sinaasappel en jonge sla

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit hapje stap-voor-stap aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: oude balsamico, olijfolie, peper, fleur de sel, sinaasappel
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Gevulde champignons met zalm, bieslook en kaas

Bereid de champignons door de voet van de champignons te verwijderen. Borstel en reinig ze. ...
Ingrediënten: champignons, Maredsous Dubbelroom, bieslook, zalmfilet,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie

Pel de uien en de knoflookteentjes en hak ze fijn. ...
Ingrediënten: ui, look, olijfolie, tijm, magere melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 2 personen