In papillot: orecchiette met pesto, look en pancetta
Spaghetti Bolognaise
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gemengd gehakt, ui, wortelen, selderstengels, venkel
Zoete puntpaprika's uit de oven met mozzarella en tomaat
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: puntpaprika's (verschillende kleuren, anders rood), olijfolie, mozzarella, kerstomaatjes, zwarte peper
Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Macaroni met hesp, kaas, tomaat en spinazie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: lange macaroni, gele kerstomaatjes, ui, olijfolie, beenham (dikke snee)
Dagen Zonder Vlees: pasta puttanesca
Ingrediënten: olijfolie, kappertjes, olijfolie, rode ui, look
Tagliata van struisvogel met citroenpasta en avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van