Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)
Rolmops met aardappelsla
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Shakshuka
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 1 rode ui , knoflook , olijfolie, zoete puntpaprika , verse bladpeterselie
Pastis Special
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: Pernod, grenadine, munt, orgeat