Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Havermoutmuffins met dadels en kaneel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Flapjes met kaas en ham
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: bloem, boter, bloem, gemalen kaas, hamblokjes
Elzasser zalmtoast met ananas en dragon
Ingrediënten: wit brood, gerookte zalmfilet, ananasschijven op sap (bv. Del Monte), zure room, gruyère (geraspt)
New York bagel met spek en smeerkaas
Ingrediënten: Maredsous® Ham Light Smeerkaas, bagel, ontbijtspek, sla, tomaat
Malteservierkantjes
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: ongezouten boter, melkchocolade, glucosestroop, grof verkruimelde tarwekoekjes, Maltesers, grof gehakt
Amandelkoekjes
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemalen amandelen, gemalen beschuiten, suiker, eieren, eidooier