Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake

Mitch Coldenhoff

Mix de basilicum, pijnboompitten, teentjes look en de olijfolie in een blender. Proef en kruid af met peper en ...
Ingrediënten: cacaopoeder, basilicum, tomaten, parmaham, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Tiramisu met aardbeien en rabarber

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij voor de rabarbercompote de rabarber in kleine stukjes. Doe in een pot en voeg de rietsuiker toe. Zet op een ...
Ingrediënten: boudoirkoekjes (lange vingers), aardbeien, sinaasappel, rietsuiker, tijm
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Pasta met spekjes en spinazie

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Stoof een gehakt lookteentje aan in bakboter en voeg er de spinazie aan toe. Laat 4 minuten stoven en voeg er de ...
Ingrediënten: spekblokjes, spinazie, pasta (strikjes of krulletjes), mascarpone, look
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Bruschetta met mozzarella, geroosterde paprika en parmaham

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Was de paprika's, droog ze af en rooster gedurende +/- 30 tal minuten in een voorverwarmde oven (250°C). Pel ...
Ingrediënten: bladpeterselie, paprika's, brood (boerenbrood, ciabatta), buffelmozzarella, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Panna cotta met rood fruit en citroenverbena

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kook de room samen met de suiker, het sap van de citroen, een beetje citroenverbena en voeg er de agar agar aan ...
Ingrediënten: frambozen, citroenverbena, citroen, suiker, agar agar
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Mokka semifreddo met Baileys, speculaas en gekaramelliseerde pecannoten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Laat de suiker tot lichtbruine karamel smelten in een pan. Zorg dat het niet te bruin wordt. Voeg de pecannoten ...
Ingrediënten: eieren, suiker, water, room, zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Tomatenpuree met tonijn

Dompel de tomaten een minuutje onder in kokend water en laat ze daarna afkoelen in ijswater om ze gemakkelijk te ...
Ingrediënten: witte ui, tomaten, look, boerenbrood, tonijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Tagliatelle al ragu bolognese

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Verhit de olijfolie in een pan. Voeg ajuin, wortel en selderij toe en fruit alles zachtjes 5 à 6 minuten. Doe ...
Ingrediënten: varkensgehakt, kalfsgehakt, tagliatelle, al dente gekookt, gehakt van biefstuk, fijngesnipperde ajuin
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Tiramisu

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe koffie en Amaretto in een kom en dip er de koekjes in. Schik ze in een schaal. Scheid de eieren en klop ze ...
Ingrediënten: amaretto, eiwitten, suiker, sterke koffie, mascarpone
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Zuppa Inglese van Sofie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 230 graden Celsius. ...
Ingrediënten: Alchermes (Italiaanse kruidenlikeur), rode krieken (op sap, ontpit) , eieren, suiker, bloem
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen