De ideale restverwerking: groentenquiche
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Kruidige kippenwraps met geroosterde ui en rode paprikaspread
Ingrediënten: zonnebloemolie, ui, paprika, chilipeper, kipfilet
Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder