Lunchtip van Sandra: boterhammen met zelfgemaakte tonijnsalade en rijst met kip
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: ei, tonijn op olijfolie, wortel, tomaat, maïs
Speculoospasta en zalmspread van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: pinda's, arachideolie, speculooskruiden, gerookte zalm, venkel
Sandwich met witloof, heilbot en waterkers
Boterham met zure haring, rode biet en appel
Taco's met zalm en mangosalsa
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Salade van reuzegarnalen, ansjovis en kabeljauw
Ingrediënten: kabeljauw, groentenbouillon, ui, peterselie, reuzekappers
Verloren brood met tricolore fruitsalade van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - De zomer van Sandra
Glutenvrije granola met zelfgedroogd fruit
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie