Dipsaus met rode biet en feta
Croque monsieur met blauwe kaas en peer
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: blauwe kaas, rijpe peren, raketsla, speculoospasta, rozijnenbrood
Opgevulde tomaatjes met Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Snelle dipsaus met yoghurt, feta, pistache en basilicum
Hapje van plattekaas met wortel, gember en mandarijn
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Groentechips met kruidensausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Lekkere komkommeryoghurtdip in 10 seconden
Duivelse hapjes met tomaat en Maredsous
Ingrediënten: kerstomaatjes (4 zwarte, 4 gele, 4 rode), smeerkaas (Maredsous®), zwarte olijven, rode paprika, gele paprika
Geen zin om kadootjes te gaan kopen? Blijf lekker binnen en maak er alvast eentje met Fagotin en bieslook!
Ingrediënten: Fagotin Traditie, crackers, fijngemalen roze peper, bieslook,