Kraaibiefstuk met frieten en gegrilde sjalot

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Snijd dikke frieten uit de aardappelen. Kook de frieten eenmaal op (zodat ze half gaar zijn). Steek de frieten ...
Ingrediënten: olijfolie, rode wijn, rozemarijn, laurier, tijm
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Banana split: chocolade, banaan en vanille-ijs

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Warm de melk op en smelt de chocolade in de melk. Roer tot een homogene saus. ...
Ingrediënten: bananen, vanilleroomijs, donkere chocolade, melk, room
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Asperges met garnalen en hollandaisesaus

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges en kook ze gaar in gezouten water. ...
Ingrediënten: Asperges, water, witte wijnazijn, eieren, eidooiers
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Knolselder met saus van peterselie en kappertjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Was de knolselder en snijd hem in 4. Kook de knolselder super gaar in water met de groentebouillon ...
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Aspergesoepje met framboos en vanille

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges: de witte asperges tot aan het kopje, de groene asperges enkel de onderste helft. Snijd de asperges ...
Ingrediënten: witte wijn , witte asperges, groene asperges, frambozen, vanillestok
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Salade van broccoli met hazelnoot en feta

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de broccoli in roosjes. Stoom 1’ op 110° in de stoomoven. ...
Ingrediënten: broccoli, hazelnoten, sojasaus, fetakaas, rode ui
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Lasagne met prei en ham

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de gewassen prei in fijne ringen. ...
Ingrediënten: lasagne blaadjes, , ham, boter, bloem
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Stoemp met Hervekaas, rozemarijn en gerookte forel

Albert Verdeyen

Laat de forelfilets een nacht in melk weken. ...
Ingrediënten: aardappelpuree, gerookte forelfilets, melk, zachte Hervekaas, room
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Snelle en lekkere aardbeienmousse

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de mousse aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: aardbeien, munt, eiwit, granola, citroen
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Gebakken perziken, aardbeien en bessen met rozemarijn

Pascale Naessens

Giet een flinke scheut olijfolie in een pan en zet op een matig vuur.Rits de naaldjes van de takjes rozemarijn ...
Ingrediënten: olijfolie, rozemarijn, perziken, aardbeien, gemengde bessen
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 2 personen