Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Salade met gemarineerde aardbeien en brie
Ingrediënten: Belgische aardbeien, brie, raketsla, amandelschilfers, witte balsamicoazijn
Quinoasalade met geroosterde noten en rozijnen
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Foodpairing met tomaatjes
Koud raketslasoepje met gefrituurde tofu
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: fijngehakte basilicum, maïszetmeel, tofublokjes, tomaat, raketsla
Wintersalade: postelein- spinazie- veldsalade- waterkers
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: postelein, jonge spinazieblaadjes, veldsla, waterkers, Oud Brugge
Comté op toast met chutney van speculoos
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: uien, boter, witloof, mandarijnen, pompoen
Broccolisoep met blauwe kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken