Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Dip van wortel en appel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Duivelse Mini Pizza’s
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Groentechips met kruidensausje
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie
Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari