Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit lekker voorgerechtje aan de hand van deze stap-voor-stap-video. ...
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Asperges à la flamande à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Pompoensoep met tofoe

Snijd de pompoen en selderij in kleine blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de tofoe in kleine schijfjes. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, selderijstengel, uien, tofoe, quinoa
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Bloemkoolsoep met geroosterde hazelnoten van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze heerlijke soep aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: witte uien, knoflook, olijfolie, selder, bloemkool
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Slasoep

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snijd de aardappel, prei en ui fijn en stoof aan. Voeg water toe en ook de Piet Huysentruyt groentenbouillon. Laat ...
Ingrediënten: gewone sla, aardappel, preiwit, ui, peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Gekookte asperge met citroenbotersaus

Schil de asperges en blancheer ze vervolgens in een pan met kokend water gedurende 1 tot 2 minuten tot ze zacht ...
Ingrediënten: asperges, pancetta, olijfolie, room, dijonmosterd
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Gevulde Sint-jakobsschelp met langoustines en een roomsausje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij voor de roomsaus de sjalotten fijn. Doe dit in een pannetje en leg in een kookpot met de peterseliestengels, ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen