Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Asperges à la flamande à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Pompoensoep met tofoe

Snijd de pompoen en selderij in kleine blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de tofoe in kleine schijfjes. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, selderijstengel, uien, tofoe, quinoa
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Gekookte asperge met citroenbotersaus

Schil de asperges en blancheer ze vervolgens in een pan met kokend water gedurende 1 tot 2 minuten tot ze zacht ...
Ingrediënten: asperges, pancetta, olijfolie, room, dijonmosterd
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Asperges met waterkerssaus en Sint-Jakobsvruchten

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, sjalot, look, olijfolie, waterkers
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen