Pompoensoep met curry, koriander en komijn

Pieter Declercq

Lepel de pompoen uit. Verwijder de pitjes en hou het vruchtvlees bij. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Wortelsoep met mozzarellatoast

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Was en snij de aardappel, wortelen, ui en het wit van prei.  ...
Ingrediënten: aardappel, mozzarella, wortelen, ui, prei
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Soep van geroosterde pompoen van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de soep aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 2 butternut pompoenen , olijfolie, 3 uien , 3 teentjes knoflook , verse rozemarijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Kippensoep met shiitake

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de soep aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: wortelen , aardperen , 2 raapjes, ui, kippenbouillon
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Soep 4 personen

Wortelsoep met sinaasappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de soep aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: wortelen, rode uien, knoflook, olijfolie, groentebouillon
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Salade van rode biet met dille en geitenkaas

Doe de bieten in een pan met koud water. Breng aan de kook en kook ze in ongeveer 1,5 uur gaar. Laat afkoelen in ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Salade met gorgonzola, noten, appel en croutons

Sonja Kimpen

Verwarm de oven voor op 200 °C.  ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Zoete paprikasalade met geitenkaas, gebakken peer en spek

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Meng de geitenkaas met de fijngesneden bieslook, peper, zout en honing.  ...
Ingrediënten: kleine zoete paprika's, zachte geitenkaas, bieslook, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Waterzooi van mosselen met knolselder en witloof

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de wortelen en selder. Schil en snij de wortelen overlangs in twee en dan in dunne schijfjes. Snij ook de selder ...
Ingrediënten: mosselen, droge witte wijn, ajuin, selder, wortelen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen