De ideale restverwerking: groentenquiche
Vegetarische speltwrap met falafel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Appelpompoentaartje en club sandwich met avocado, kaas, rode biet en venkel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Vegetarische macaroni met bloemkool en prei
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: korte macaroni, ui, knoflook, boter, bloemkool
Spiegeleitje met frietjes en witloofsalade
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: frietaardappelen, frituurolie of ossenvet, eieren , peper, zout
Salade van venkel en krieltjes
Ingrediënten: venkel, dille (of venkelloof), (soja)boter, kappertjes, krieltjes
Pannenkoek met geitenkaas en granaatappel