Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Seldersoep met kaaskoekjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het soepje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: ui, knoflook, olijfolie, selder, venkel
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Pastinaak-broccolisoep

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Ingrediënten: 2 pastinaken, 2 teentjes knoflook, 2 witte uien, 2 broccoli, groentebouillon
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Pompoensoep met tofoe

Snijd de pompoen en selderij in kleine blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de tofoe in kleine schijfjes. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, selderijstengel, uien, tofoe, quinoa
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Bloemkoolsoep met venkelzaad

Verdeel de bloemkool in roosjes. Snipper de knoflook en ui fijn.  ...
Ingrediënten: bloemkool, knoflook, ui, venkelzaad, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Peterselie-aardpeersoep met zure room en mosselen

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Schil de aardappelen, aardperen, peterseliewortel en ajuin. Snij alles in grove stukken. ...
Ingrediënten: kippenbouillon, peterselie, aardappelen (loskokend), aardperen, zoete ui
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Asperges met waterkerssaus en Sint-Jakobsvruchten

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, sjalot, look, olijfolie, waterkers
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Soep van groene asperges met room en zalm

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Was de asperges en snij de kontjes eraf. Schil de onderkanten van de asperges, snij de punten eraf en hou ze apart. ...
Ingrediënten: grote groene asperges, ui, aardappel, wit van prei, groentebouillon
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Soep van geroosterde bloemkool met grijze garnalen en peterselie uit Amigo's

Soep:  Pel de ui en snijd hem grof. Was de prei en snijd hem in stukken. ...
Ingrediënten: ui, preiwit, kleine bloemkool, hoeveboter, kippenbouillon
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen