Gekruide appelsamosa's
Ingrediënten: appels, citroensap, zoetstof in poedervorm, vanillesuiker, groene anijspoeder
Schorseneer met wilde paddenstoelen, room en parmezaanschilfers
Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken
Ingrediënten: schorseneren, wilde paddenstoelen - cantharellen, hoorn des overvloeds en pied de mouton (gele stekelzwam)., room, parmezaanschilfers, citroen (sap)
Salade met gemarineerde aardbeien en brie
Ingrediënten: Belgische aardbeien, brie, raketsla, amandelschilfers, witte balsamicoazijn
Pittige kokos- en noedelsoep
Ingrediënten: Quorn stukjes, gedroogde champignons (shiitake, oesterzwam, porcini), Thaise rode curry pasta, afgeroomde kokosmelk, Parijse champignons
Quinoasalade met geroosterde noten en rozijnen
Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken
Gebakken rijst met vijfkruidenpoeder en gewokte selder
Giovani Oosters - Groenten en Vis van Gio
Ingrediënten: bleekselder, vijfkruidenpoeder, rijst, appelen (bijv. boskoop), zeezout
Foodpairing met tomaatjes
Koud raketslasoepje met gefrituurde tofu
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: fijngehakte basilicum, maïszetmeel, tofublokjes, tomaat, raketsla