Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Mijn Pop-uprestaurant 2016!: ceviche van zeebaars met avocado van Jalapeno Loco
Ingrediënten: bleekselder (grove stukken), ui (grof gehakt), look (gepeld), verse gember (geschild), fijn zeezout
Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tortilla’s met makreel en koriander-limoensaus
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Tarbot met paprika en koffie
Ingrediënten: tarbotfilet, paprika, paprika, paprika, look
Opgevulde kipfilets met champignons en foie-gras
Ingrediënten: foie-gras, sjalotjes, fijngehakt, gehakte peterselie, kalfsfond pasta, droge morieltjes
Gillardeau oester met appel en komkommer, bouillon van algen
Ingrediënten: Gillardeau oesters n°1 1 , komkommer, Granny Smith appelen, zoetzuur, suikersiroop