Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater
Ingrediënten: verse frambozen, rozenwater, opgeklopte room, honing, eidooiers
Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eidooiers, suiker, bosbessen, frambozen, suiker
Ananas met margaritasorbet en limoen
Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur
Ingrediënten: cointreau, tequila, limoensap, suikersiroop, gehakte koriander
Crème anglaise met abrikozen en dadels
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eierdooiers, melk, vanillestokje, amandelschilfers, dadels
Tarte citron
Ingrediënten: pâte sucrée of 1 vel kruimeldeeg, gedroogde bonen, citroenen, suiker, koude boter in blokjes
Pastinaaksoepje met amandelgratin
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Panna cotta van witte chocolade
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken