Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
De ideale restverwerking: groentenquiche
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Gegrilde steak met avocadosalsa en polentacrème
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: steaks (ongeveer 180 gram per persoon), arachideolie , peper, zout, polenta (instant)
Tortilla’s met merguez, avocado, zure room en cheddar
Ingrediënten: tortilla's, zure room, lente-uitjes, peper , zout
Chowder met venusschelpen en palourdes
Ingrediënten: venusschelpen, palourdes, pancetta in blokjes, uien, knoflook