Gamba's diabolique met Griekse pasta
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: Griekse pasta of orzo, peper, olijfolie, fetakaas, zeste van citroen
Kaas-en-dessertsalade met aardbeien en Fagotin Dubbelroom
Ingrediënten: Maredsous® Fagotin Dubbelroom, jonge slascheuten, aardbeien, 1/4 rode ui, vloeibare honing
Marokkaanse gehaktballetjes met courgette en raap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: lamsgehakt, ui, gember, look, peper
Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Linzentaartje met Moelleux de Revard kaas en spekjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: kruimeldeeg, groene linzen, spek, Moelleux de Revard (zachte sterk geurende kaas), look
Ratatouille met kruidensalade en een rundbrochette
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tajine met kip en abrikoos
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken