De ideale restverwerking: groentenquiche
Pompoen-havermoutwafels en pompoensmoothie
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: pompoenen, mango's, wortelsap, frambozencoulis, sinaasappels
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Mokkataartjes met amandelen en crème au beurre
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: oploskoffie (mokka), eidooiers, eieren, boter (op kamertemperatuur), water
Cheesecake met chocolade, passievrucht, speculoos en vijgen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: speculaaskoekjes, kokosvet (of boter), zeste van sinaasappel, witte chocolade, vanillestokken
Verrine van tarte tatin, vanille-ijs en appelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Hachis parmentier van tofu
Ingrediënten: gehakte tofu, ajuin, wortel, selderstengels, wit van prei
Pita's met zelfgemaakte notenburgers
Ingrediënten: walnoten, linzen (gewone groene, gekookt of uit blik), chilipeper (fijngehakt), ui, tahin