Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry

Sergio Herman

...
Ingrediënten: fijngesneden koriander, suiker, gembersap, agar agar, verse mayonaise
Expert Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda

Sergio Herman

Kokkels: Stoom de kokkels (zandvrij) 1 minuut in de stoomoven of een stoompan. Neem ze uit de schelp en leg ze ...
Ingrediënten: chilipeper, munt, koriander, sjalot, sojascheuten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Trio van bruschetta van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap voor de bruschetta. ...
Ingrediënten: rode uien, dadels, porto, balsamicoazijn, laurier
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Rolletjes parmaham met enokitake

Snijd de plakjes parmaham » in de lengte in tweeën. Verdeel de enokitakes in 12 kleine hoopjes. Leg de paddenstoelen ...
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Millefeuille van aubergines en courgette

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de aubergines en courgette in de lengte in dikke schijven. Kruid ze goed met peper en zout aan beide kanten. ...
Ingrediënten: courgette, peper, zout, olijfolie, mozzarella
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Rooster de ciabatta: Verwarm de oven voor op 200C. ...
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het grijze vettige gedeelte van de zalm. Tip: scherp mes. Snij in flinterdunne plakjes. Leg op een bord. ...
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de currysaus: schil en snij de ui, look en appel fijn. Stoof alles aan en voeg de grofgesneden stengel citroengras ...
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen