Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry

Sergio Herman

...
Ingrediënten: fijngesneden koriander, suiker, gembersap, agar agar, verse mayonaise
Expert Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda

Sergio Herman

Kokkels: Stoom de kokkels (zandvrij) 1 minuut in de stoomoven of een stoompan. Neem ze uit de schelp en leg ze ...
Ingrediënten: chilipeper, munt, koriander, sjalot, sojascheuten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Zomerse smoothie met mango en passievrucht

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de smoothie aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: mango, passievruchten, volle yoghurt, pistachenoten, kokosdrunk
Beginner Minder dan 15 minuten Aziatisch 4 personen

Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: verse vijgen , crottin de chavignol , scheutje honing , kerstomaatjes , freisée sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Mosselen met room en pastis

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Spoel de mosselen zeer goed in koud water. ...
Ingrediënten: bouchot mosselen, tomaten, zoete ui, look, selder
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 2 personen

Rolletjes parmaham met enokitake

Snijd de plakjes parmaham » in de lengte in tweeën. Verdeel de enokitakes in 12 kleine hoopjes. Leg de paddenstoelen ...
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Rooster de ciabatta: Verwarm de oven voor op 200C. ...
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij het grijze vettige gedeelte van de zalm. Tip: scherp mes. Snij in flinterdunne plakjes. Leg op een bord. ...
Ingrediënten: aardbei, rabarber, spuitwater, honing of agavesiroop, zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette

Jamie Oliver - Jamie at Home

Verwarm de barbecue of grillpan tot hij heet is. ...
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Salade 4 personen

Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de currysaus: schil en snij de ui, look en appel fijn. Stoof alles aan en voeg de grofgesneden stengel citroengras ...
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen