Wortelcakejes met yoghurt-topping
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, kokosolie, volkoren speltmeel, amandelmeel, gemberpoeder
Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Macarons
Sofie Dumont - De MeesterBakker
Ingrediënten: amandelpoeder, poedersuiker, vers eiwit van 3 eieren, eiwitten van 1 dag oud (dit zorgt voor extra glans en stevigheid van het beslag), suiker
Normandische pannenkoek
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mocktail met citroengras, gember en tonic
Ingrediënten: citroengras, gember, suiker, water, limoenen
Moederdag: minicheesecake met aardbei en Oreo
Ingrediënten: Griekse yoghurt, gelatine, suiker, room (volle), mascarpone