Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de risotto: Laat de spelt vooraf een half uur weken in koud water, giet ze af en spoel. Schil de ...
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Dagen Zonder Vlees: risotto met bospaddenstoelen, truffelolie en hazelnoot

Pieter Declercq

Snij de sjalot en look fijn. Hak de salie fijn. Rooster de hazelnoten en pijnboompitten in een pan zonder vetstof ...
Ingrediënten: risottorijst bv. Arborio, olijfolie, , sjalot, look
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1 hokkaido pompoen, 2 rode uien , knoflook, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata

Snij de lente-uitjes en de oregano fijn. Hak de chilipeper fijn. ...
Ingrediënten: tomaten, kerstomaatjes, tijgertomaten, olijven, radijsjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Dagen Zonder Vlees: pasta puttanesca

Pieter Declercq

Voor de gefrituurde kappertjes: verhit een flinke scheut olijfolie in een pan. Frituur de kappertjes 1 à 2 minuten ...
Ingrediënten: olijfolie, kappertjes, olijfolie, rode ui, look
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Eenpanspasta met broccoli, erwtjes en asperges

Pieter Declercq

Snij de paddenstoelen in schijfjes. Was de broccoli en asperges. Schil eventueel de asperes. Trek de broccoli in ...
Ingrediënten: groentenbouillon, pasta (linguine), ajuin, broccoli, groene asperges
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Vegetarische pasta met courgette rolls en paddenstoelen

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de courgetterolls: vijzel de venkelzaad fijn.Pel en hak de 4 teentjes look fijn. ...
Ingrediënten: knoflook, linguine (pasta), zout, olijfolie, kastanjepaddenstoelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Vegetarische risotto met gele stekelzwam en aubergine

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de risotto: Schil de ui en snijd in ringetjes of reepjes. Pel de knoflook en pers uit. Was de selder ...
Ingrediënten: gele stekelzwammen, arborio rijst, olijfolie, ui, knoflook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Pasta met asperges, oesterzwam en truffel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen