Sabayon met sinaasappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Gestoofde peren met pure chocoladesaus

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de peertjes aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Chocolademoelleux uit de stoomoven

Smelt de boter in stukjes samen met de chocolade 3 minuten op 100°C in een niet-geperforeerde pan. ...
Ingrediënten: chocolade (minstens 65% cacao), boter, eieren, fijne suiker, physalis of goudbes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Normandische pannenkoek

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak een licht deeg: doe de bloem en de eieren in een kom en voeg er onmiddellijk de melk aan toe. Roer dit alles ...
Ingrediënten: olie, bloem, gesmolten boter, vanillesuiker, eieren
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Frans Dessert 4 personen

Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de gekaramelliseerde ananas: verwijder de kop en onderkant van de ananas. Schil het. Snij over de lengte in ...
Ingrediënten: minibakbanaantjes, rijstbloem, gewone bloem, zout, bicarbonaat
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Gezonde rijstpap met kokosmelk en ananas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de rijstpap aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: zilvervliesrijst, kokosmelk, 2 saffraandraadjes, honing,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Dessert 4 personen

Profiterol gevuld met stracciatella en mokkaroom en karamel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de melk met het water, de boter en een snuif zout op. ...
Ingrediënten: room, oploskoffie, Sweet Mix Cappuccino, boter, melk
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Kokosbeignets met mangocoulis en zure room

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de beignets: meng de droge ingrediënten (speltbloem, bakpoeder, zout, kokosschilfers en kokosrasp). ...
Ingrediënten: ei, honing, ricotta, kokosmelk, speltbloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de peertjes: Schil de peertjes. Snij in vier. Warm de honing met het water, steranijs, vanillestok en ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber

Meng het fruit met de esdoornsiroop en het sap.  ...
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Brits Dessert 4 personen