Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Gevulde appel met blauwe kaas, hazelnoottuile en chips van Ganda Ham
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ginger fizz: frisse mocktail met gember en citroen
Meringue met pompelmoesroom en gele nectarines
Ingrediënten: eiwitten, citroensap, suiker, het sap van 2 roze pompelmoezen, citroenmelisse
Chocoladetaart met pepermunt zonder zuivel of eieren
Eric Lanlard - Baking Mad - Gek op bakken
Ingrediënten: gewone bloem, cacaopoeder, fijne kristalsuiker, bakpoeder, witte wijnazijn
Indiaas rijstdessert of 'kheer'
Ingrediënten: kokosmelk, volle melk, suiker, basmatirijst, rozijnen
Indrukwekkende bruidstaart met binnenin citroencake
Symfonie (2 taarten)
Ingrediënten: eiwitten, fijne suiker, poedersuiker, hazelnoten, gemalen amandelen