Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Sabayon met sinaasappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 2 sinaasappels, perssinaasappel, geroosterde amandelen , eieren op kamertemperatuur, honing
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Chocolademoelleux uit de stoomoven
Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Gevulde appel met blauwe kaas, hazelnoottuile en chips van Ganda Ham
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Sofies Feestmaand: escargots in bladerdeegje met look en peterselie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Taartje met roquefort, druiven en walnoten
Ingrediënten: bladerdeeg, roquefort, room, trosje druiven, walnoten
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Courgettevelouté met munt en feta
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout