Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zelfgemaakte pizza
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: bloem ('00), lauw water, peper, zout, verse gist
Lamsstoofvlees met couscous en gedroogde vruchten en noten
Ingrediënten: lamsvlees (bijv. van de schouder of filet), kaneel, of een kaneelstokje, gemberpoeder, saffraandraadjes, peper en zout
Cannelloni met zalm, ricotta, spinazie en romige tomatensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Aziatisch kippensoepje, varkenskroon met dauphine aardappelen en blackwellsaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ui, lente-ui, prei, look, citroengras
Sofies Feestmaand: Gevulde pastaschelpen met kreeft en tomatenroomsausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: pastaschelpen (per persoon), kreeft (voorgekookt, 500g), ricotta, kreeftenbisque, room