Wortelcakejes met yoghurt-topping
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, kokosolie, volkoren speltmeel, amandelmeel, gemberpoeder
Cake van zoete aardappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Gestoofde peren met pure chocoladesaus
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Kaastaart met speculaas en ananas
Ingrediënten: eieren, kristalsuiker, vanillesuiker, magere platte kaas, volle room
Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Eton mess met matchameringue en rood fruit van Sofie Dumont
Ingrediënten: eiwit, zout, fijne suiker, bloemsuiker, matchapoeder
Witte chocolade cheesecake met Nutella en speculaas van An Steyvers
Ingrediënten: rice krispies, speculaaskoekjes, geroosterde hazelnoten, boter, donkere chocolade (gesmolten)
Chocolade moelleux met passievrucht, lychee en kiwi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Brownie van chocolade en rode biet
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: rode biet (gekookt), kokosolie (Extra Virgin) of boter, donkere chocolade (80-90%), eieren, vanillestok