Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Scones
Ingrediënten: boter, zelfrijzende bloem, bicarbonaat, melk, eierdooier
Tataki van zalm met avocado mayonaise
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Crumble met appel en peer, coulis van frambozen en custard van citroen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Eton mess met matchameringue en rood fruit van Sofie Dumont
Ingrediënten: eiwit, zout, fijne suiker, bloemsuiker, matchapoeder
Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm
Geklopte ricotta en vijgen op toast met gekaramelliseerde chilibacon
Taart met braambessen en appels
Ingrediënten: zoet kruimeldeeg, boter (+ extra voor invetten), basterdsuiker (+ extra voor bestrooien), Bramley appel (in 16 partjes), Cox appels (in 8 partjes)