Gin-Tonic: Martin Miller's Gin

Edward Vanhoutte

Haal de schil van een limoen met een dunschiller.  ...
Ingrediënten: Gin (Martin Miller's Gin), tonic (Fever Tree), limoen, komkommer,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Cocktails 1 personen

Dipsaus: guacamole

Snij de rijpe avocado's in twee. Haal de pit uit. Lepel het vruchtvlees in een kommetje. ...
Ingrediënten: avocado's, chilipeper, rode ui, koriander, limoen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hapje 4 personen

Gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de Romeinse sla. Neem een mooie schotel en leg wat Romeinse sla in de schotel. Snij de rest van de sla fijn. ...
Ingrediënten: edamamebonen, daikon, Romeinse sla, waterkers, sjalot
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Japans Salade 4 personen

Kalkoenfajitas met paprika en ananassalsa

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de fajitas aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: kalkoenlapjes, 4 gemengde paprika's , rode ui, knoflook, Texmex kruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Volkoren wrap met mango, feta en avocado

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: mango, avocado, limoensap, rode ui, fetakaas
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans 4 personen

Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Wok zelf aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Zuiders kalkoenstoofpotje met zilvervliesrijst

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het stoofpotje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zilvervliesrijst (500g), groentebouillon , rode uien, olijfolie, wortelen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans Hoofdgerecht 4 personen

Taco's met zalm en mangosalsa

Laat de zalm goed uitlekken en verwijder eventuele stukjes vel en graten. Maak de zalm met een vork los. ...
Ingrediënten: zalm in eigen nat (uit blik), citroen, rode chilipeper, peper, tacoschelpen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Mexicaans Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pareer de zeebaars, indien nodig. Meng de miso met de rijstiazijn. Klop los, voeg eventueel wat water toe indien ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Sandwich met hummus, lamsburger en gegrilde paprika

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de paprika's. Verwarm de oven voor op de hoogste stand. Bij Sofie was dit 280 graden. Leg de gewassen ...
Ingrediënten: Marokkaans brood, lamsgehakt, ajuin, lente-uitjes, ei
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Marokkaans 4 personen