Verse tagliatelle met wittewijn-tomatensaus en garnalen
Ingrediënten: verse tagliatelle, kerstomaatjes, geraspte schil van 1 citroen, knoflook, geperst, basilicumblaadjes
Risotto van quinoa met paddenstoelen en prinsessenboontjes
Ingrediënten: quinoa, sjalot (gesnipperd), kastanjechampignons, in plakjes, knoflook, geperst, prinsessenboontjes
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola
Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans
Bevroren sinaasappel
Ingrediënten: zoetstof in poedervorm, magere platte kaas, sinaasappelen, ,
Lichte gazpacho
Signature Dish Antica Locanda: Melanzane alla Parmigiano
Mijn Pop-uprestaurant 2016: cocktail 'Finocchio' van Giordano en Myrthe
Ingrediënten: venkels, suikerwater, pompelmoessap, venkelsap, gin