Ricotta met chocolade en rode vruchten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Salade van gegrilde perziken met bresaola en roomvinaigrette
Ingrediënten: rijpe perziken, rozemarijnblaadjes , extra vergine olijfolie, rozemarijn of tijm, rodewijnazijn
Mangosorbet, tartaar van aardbei en koude sabayon
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Salade met gedroogde tomaatjes en Fagotin dubbelroom
Ingrediënten: buche Fagotin® Dubbelroom, veldsla, niet te rijpe avocado, citroen, gedroogde tomaten
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Vijgenconfituur met sinaasappel en pijnboompitten
Ingrediënten: potjes (230ml), vijgen, citroen (enkel zeste), citroensap, sinaasappelsap (versgeperst)
Semifreddo van frambozen, pistaches en rozenwater
Ingrediënten: verse frambozen, rozenwater, opgeklopte room, honing, eidooiers
Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: eidooiers, suiker, bosbessen, frambozen, suiker