Griekse yoghurt met appel, gember en noten
Ingrediënten: Griekse yoghurt, appels, walnoten, amandelschilfers, geroosterde boekweit
Ontbijt vol vitamine C: havermoutballetjes, fruitsalade, broccolisalade en pompelmoessap
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: havermout, kokosschilfers, pindapasta, gebroken lijnzaad, donkere chocolade (minimum 72%)
Slaatje van tomaat, artisjok en mozzarella
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Bananencupcake
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rijpe, gepureerde banaan, zelfrijzende bloem, fijne suiker, , bakboter
Gegratineerde asperges met Parmezaanse kaas
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: Asperges, gemalen Parmezaanse kaas, Provolone Dolce (italiaanse kaas), sla, olijfolie extra vergine
Caesar salad
Ingrediënten: citroensap, ansjovissen (gezouten), look, olijfolie, arachideolie
Rode Neuzen Dag: maak een heerlijke rode watermeloenlimonade
Ingrediënten: veenbessensap, watermeloen, rode besjes, frambozen, citroen
Knishes
Ingrediënten: ruime kg bakaardappelen, zout, een snuifje zwarte gemalen peper, plantaardige olie of kippenvet, ui