Luchtige chocoladetaart

Klop de eiwitten stijf en meng de eigelen met de suiker. Voeg eerst de Alpro Bakken en Braden toe aan het mengsel, ...
Ingrediënten: eiwitten, eigelen, suiker, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden (op kamertemperatuur), cacaopoeder
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Gebak 4 personen

Toast met geprakte erwt en burrata en toast met paprika en ansjovis

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Blaker twee rode puntpaprika’s zwart op een vuur. ...
Ingrediënten: rode puntpaprika's, edamame bonen, hazelnootolie, diepvrieserwten, sjalot
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Gevulde wafels met tapenade en Manchego

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak het korstdeeg. Zorg dat alle ingrediënten goed koud zijn. Neem de bloem, boter, snuifje zout en rietsuiker ...
Ingrediënten: artisjokken (op olie), zwarte olijven, ansjovis (gezouten), avocado, kappertjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Brunchsalade met mangochutney en sesambrood

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Breng 1 glas ciderazijn aan de kook. ...
Ingrediënten: ciderazijn, mango, chilipeper, honing, steranijs
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Salade 4 personen

Zandkoekjes en vanillewafels

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 180°C.  ...
Ingrediënten: boter, bloem, zelfgemaakte vanillesuiker (of 120g gewone suiker en 1 zakje vanillesuiker), ei, notenmix
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Hartige cake met olijven, Gandaham en geitenkaas

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Meng de eieren met de bloem, doe de olijfolie en witte wijn erbij en meng het geheel tot een egaal deeg. ...
Ingrediënten: eieren, , bloem (met 1 zakje bakpoeder) of 250gr zelfrijzende bloem, olijfolie, witte wijn
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Quinoataart met andijvie en courgette

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Kippensoep met zuring

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Smelt de vetsof in een kookpot en laat er de ui enkele minuten in stoven. Doe er de tijm en laurier bij. ...
Ingrediënten: kip, selder, wortelen, uien, look
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Soep 4 personen

Waterkerssoep met zalm

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Maak de groenten schoon en spoel ze goed. ...
Ingrediënten: waterkers, uien, wortel, prei, aardappelen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Soep 4 personen

Pistoletkrans met 3x beleg

Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken

Verwarm de oven voor op 220°C. ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Broodjes 4 personen