Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Gebakken kabeljauw met kruidenolie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: gemengde kruiden (basilicum, bieslook, peterselie en oregano), olijfolie, kabeljauwhaasjes, tomaat, citroen
Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van