Ontbijt met gekaramelliseerde pompelmoes en spinnenwebtaart
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: roze pompelmoezen, rietsuiker, plattekaas, neutrale olie bv. arachideolie, havervlokken
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Zelfgemaakte chocopops van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ijsthee met ananas van Sandra Bekkari
Ingrediënten: ananas, gember, limoen, groene thee, limoen
Open Keuken met Sandra Bekkari: Mueslibroodje
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Salade van rode biet met dille en geitenkaas
Salade met gorgonzola, noten, appel en croutons
Gebakken havermout met rabarber, blauwe bessen en frambozen
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: kokosrasp (of gemalen noten), havermout, agavesiroop (of honing), bakpoeder, kaneelpoeder
Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen