Papillot van zalm met wilde rijst en groenten
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: zalmfilet, wilde rijst, water, courgette, wortels
Varkensbrochette met picklesboter en frietjes
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Gebakken gehaktballetjes met mosterd en rode peper
Ingrediënten: gemengd gehakt, ei, beschuiten (of paneermeel), rode peperbolletjes, peterselie (fijngesnipperd)
Carpaccio van bloemkool
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Biefstuk grillen
Ingrediënten: biefstukken, peper, zout, boter, grof zout
Gestoomde kabeljauw (met lichte saus)
Albert Verdeyen - Start to Cook
Scheermessen in papillot
Zeetong in papillot
Albert Verdeyen - Start to Cook
Lekkers uit de microgolfoven: mugcake met chocolade
Ingrediënten: zelfrijzende bloem, suiker, cacao, chocolade in stukjes, ei