Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Pompoensoep met tofoe
Mosselen met room en pastis
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Warme camembert met veenbessen
De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: hele camembert in houten doos (een rookdoos met rookpoeder of een barbecue), veenbessen, suiker, kaneel, steranijzen
Sandra's Slimme Tips: Fijnproeverschocolade
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Ingrediënten: donkere chocolade, Stukje verse gember, chilivlokken, grof zeezout,
Toast met burrata en vijgen en cocktail Dark & Stormy
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: ciabatta , olijfolie, peper , Fleur de sel, vijgen
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Scampi met look en boter
Piet Huysentruyt - Start to Cook
Salade van meloen, mozzarella en Parmaham
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: Cavaillon meloen, porto, rucola, blauwe bessen, mozzarellabolletjes