Zeeuwse oesters met frisse komkommer en zuurdesem
Sushi van basilicum en ananas
Ingrediënten: ananas, melk, vanillestokjes, suiker, ronde rijst
Kalfsfilet met fijne kruiden en shiitakepaddenstoelen
Ingrediënten: Chinese vierkruidenmengsel, pigment espalette, jonge uitjes, chilipoeder, peperkoekpoeder
Gebakken sint-jakobsvruchten met een sausje van balsamicoazijn en truffel
Ingrediënten: truffeljus, boter, truffelolie, rucolasla, gekonfijte tomaten
Tartaar van zeebaars met handgepelde grijze garnalen, sorbet van tijm en crumble van kroepoek
Ingrediënten: zeebaars van 1 kg (of 500 gr filet), olijfolie extra vergine, citroensap, limoensap, gedroogde kroepoek
Aardbeien, witte chocolade, karnemelk en zoethout
Ingrediënten: kristalsuiker S2, witte chocolade, Boiron-siroop “mara des bois”, suikersiroop, glucose
Melkkalf met girolles, tuinbonen en erwtenpuree
Risotto met burrata en Mediterraanse smaken
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt