Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Een heerlijke tisane of kruidenthee van Sandra
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: oregano, salie, munt, water (heet), honing
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Gamba's diabolique met Griekse pasta
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: Griekse pasta of orzo, peper, olijfolie, fetakaas, zeste van citroen
Libanese balletjes met yoghurtsaus van Bieke en Erik
Ingrediënten: kalfsgehakt, lamsgehakt, komijnpoeder, ras-el-hanout, paprikapoeder
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper
Salade van haring met rode biet, appeltjes en dille
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Sesam zalm met avocado en komkommerslingers
Ingrediënten: zalmfilet van 150gr, wit en zwart sesamzaad, rijpe avocado’s, komkommer, roze pompelmoes