Tongfilet in een romig sausje met kappertjes
Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ovenschotel met knolselderpuree, spitskool, oesterzwammen en kalfsgehakt
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Feestfavoriet: stoofpotje van lam met rösti's van aardappel en bieslook
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Zeeduivel of lotte met rode biet en groene bulgur
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische wortelburger met tzatziki
Groeten uit: Varkensgebraad met mosterd en bloemkool in kaassaus en puree van knolselder en peterseliewortel
Gevulde kalkoenborst, appel- en perencompote, veenbessen en champagnesausje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van