Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten
Italiaans geroosterde vijgen
Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Bruschetta met tomaat en basilicum op de barbecue
Ingrediënten: stokbrood, look, sjalot (of ui), kerstomaatjes, basilicum
Sushiverrine met avocado, zalm en wasabi
Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum
Ingrediënten: zongedroogde tomaat, basilicum, oregano, peper, zout
Brochette van tomaat, mozzarella en spek
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: kleine mozzarella bolletjes, kerstomaatjes, peper, pomodorikruiden of Italiaanse kruiden, ontbijspek
Carpaccio van ossenhaas met pijnboompitten, rucola en Parmezaankrullen
Ingrediënten: Meritus ossenhaas van telkens 10 cm lang en 5 cm dik, olijfolie, citroen (sap), pijnboompitten, rucola