Scampi-en-dadeltinteling
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Kiriosity, frisse aperitief met witte wijn en framboos
Ingrediënten: lychee, frambozen (vers of diepvries), rozenwater, sushiazijn, witte wijn (jonge, niet eikgelagerde)
Hasselback krieltjes met lekkere dilledipsaus
Ingrediënten: fleur de sel, rozemarijn, krieltjes, olijfolie, peper
Wortelcakejes met yoghurt-topping
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, kokosolie, volkoren speltmeel, amandelmeel, gemberpoeder
Gewokte kip, paprika, mango en erwtjes met een Aziatische toets
Ingrediënten: basmatirijst, kipfilet, look, Kikkoman woksaus, peper
Loempia met pompoen, kalkoenfilet en koolrabi
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: loempiavellen, sojascheuten, kalkoenfilet, pijpajuinen, engelenhaar
Eendenborst met gebakken mango en granaatappel-hoisin saus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: eendenborsten, peper, zout, mango, olie
Salade van rode kool met gelakt spek en komkommer
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van