Minestrone van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Bowls van Madame Charlotte
Ingrediënten: sobanoedels of boekweitnoedels , sinaasappelsap , sojasaus , sesamolie , edemame boontjes
Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake
Shiitakesoep met kokos, koriander en paling
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zoete ui, shiitake (paddenstoelen), boter, knoflook, peper
Tartaar van mozarella en tomaat met zoete aardappelblokjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Wontonsoep met Sint-Jakobsvruchten en avocado
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Bouillon en ravioli van ossenstaart
Ingrediënten: ossenstaart, wortel, bleekselder, ui, sjalot
Aubergines met tomatensaus en gegratineerde Parmezaan
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: aubergine (plakjes van +/- 2cm dik), Parmezaan, passata, fijngesneden sjalot, basilicum
Pasta met spekjes en spinazie
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken