Vanillecake

Albert Verdeyen - Start to Cook

Smelt de  margarine au bain-marie met de vanillesuiker en vanille- extract. De margarine neemt de smaak op ...
Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, gist, vanillesuiker
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Bewaarwafeltjes

Ann Vertriest

...
Ingrediënten: zachte boter, rietsuiker, vanillesuiker (of 2 pakjes), eieren, karnemelk
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Rode aardappel met limoen

Was de aardappelen. Laat ze 20 minuten in gezouten water koken. Laat ze uitlekken. Snijd ze in 6 stukken zonder ...
Ingrediënten: limoenen, vastkokende rode aardappelen, sjalotten, olijfolie, sap van 4 limoenen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Tartaar van tonijn met koriander en gember

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de tonijn heel fijn en doe in een kom. ...
Ingrediënten: sojasaus, koriander, versnipperd, wasabi, mayonaise, enkele druppels limoensap
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Rabarberconfituur met rozemarijn en sinaasappel

De keuken van de Meester

Snij de rabarber in kleine stukjes. Spoel goed af en laat uitlekken. Doe de rabarber, suiker, fijngehakte rozemarijn ...
Ingrediënten: citroen (sap), sinaasappel (zeste), geleisuiker, fijngehakte rozemarijn, rabarber
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Fazantenpaté met pistachenootjes en glutenvrije Sinterklaasmuffins

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de paté: maal het vlees (varkensnek en - buik, fazantenvlees en lever) fijn met een vleesmolen of in een ...
Ingrediënten: vlees van fazantenbillen (zonder been) , nek en buik van varken , kippenlever, ui, wildfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Asperges met sabayon van witbier en gefrituurde peterselie

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schil de asperges en kook ze gaar in 6 à 7 minuten. Meng de eigelen met bier en wat citroensap. klop de sabayon ...
Ingrediënten: Asperges, eigelen, witbier, citroensap, platte peterselie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Bananenbeignets met sesam en kokos

Claudia Allemeersch

Kook voor de dip de room, melk en suiker in tot de saus lichtjes dikt. Zet aan de kant. ...
Ingrediënten: bananen, tarwebloem, bakpoeder, rietsuiker, zout
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Honingcake

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen